Esteettiset hoidot

Suuhygienisti on ammattikorkeakoulututkinnon suorittanut, Valviran laillistama suun terveydenhuollon ammattihenkilö. Suuhygienistin työ sisältää suun terveydentilan kartoittamista, hammas- ja suusairauksien ehkäisyä, sekä varhais- ja ylläpitohoitoa. Suuhygienisti on myös hampaiden valkaisuhoitojen asiantuntija. 

Hampaiden valkaisuhoidot

Valkaisu

Hampaiden valkaisussa poistetaan värjäymiä, jotka ovat tunkeutuneet kiilteeseen ja hammasluuhun. Hampaiden väri muuttuu iän myötä ja tummumista aiheuttavat myös erilaiset nautintoaineet kuten kahvi, tee, punaviini sekä tupakkatuotteet. Vastaanotolla suoritettu hampaiden valkaisu on nopea, turvallinen ja tehokas tapa kirkastaa hymyä. Käsittelyn jälkeen hampaista tulee kauniin luonnollisen valkoiset.

Miten valkaisu tapahtuu?

Vastaanotollamme on käytössä kaksi eri hampaidenvalkaisumenetelmää, BLANCONE ja LASERVALKAISU. Jos hampaitasi ei ole valkaistu aiemmin, tai olet epävarma, mikä menetelmä sopisi juuri sinun hampaillesi parhaiten, suosittelemme varaamaan ajan hampaiden valkaisukonsultaatioon.

Valkaisutulos ja kestävyys

Valkaisutulos on aina yksilöllinen. Valkaisun pysyvyyteen vaikuttavat elintavat ja suunhoitotottumukset. Valkaisutuloksen ylläpitämiseksi suosittellaan säännöllistä vastaanotolla suoritettua hampaiden tehopuhdistusta ja kevytvalkaisua. Kotihoito-ohjeita noudattamalla saat hampaasi pysymään valkoisina ja kirkkaina!

 

Ennen valkaisuhoitoa

Ennen valkaisua hampaat tulee tarkistuttaa hammaslääkärin toimesta. Valkaisua ei voida toteuttaa hampaistoon, jossa on reikiä. Myös ikenien tulee olla terveet, joten hammaskivi, sekä pinnalliset värjäytymät tulee poistaa ennen valkaisua. Hampaiden valkaisua ei suositella alle 18 vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. 

VALKAISUKONSULTAATIO

Maksuttomassa valkaisukonsultaatiossa keskustellaan toiveistasi, käydään läpi eri valkaisuvaihtoehdot ja mietimme juuri sinulle sopivimman valkaisumenetelmän. Konsultaatio sisältää myös suppean suun terveystarkastuksen, näin kartoitetaan tarve mahdolliselle hammaskiven poistolle tai hammaslääkärin tarkastukselle.

HAMPAIDEN VALKAISUT

BlancOne CLICK®

pikavalkaisu
100€ (Hampaiden puhdistuskäyntiin yhdistettynä 75€)
 • CLICK on erittäin hellävarainen ja edullinen käsittely, joka voidaan toistaa jopa useamman kerran vuoden aikana. Ihanteellinen kumppani yhdistettynä hampaiden puhdistukseen liittyvään vastaanottokäyntiin. Paras valkaisuvaihtoehto herkille hampaille, luonnostaan vaaleille hampaille, sekä ylläpitohoidoksi. Kirkas, raikas ja puhdas hymy jo kymmenessä minuutissa!
 • Ei tarvetta ikenien suojaamiseen
 • Käsittely 10-15 minuuttia
 • Ei aiheuta kipua tai vihlontaa
 • Edullinen
 • Voidaan toistaa useamman kerran vuodessa
 • Valkaisee keskimäärin 3 astetta

BlancOne TOUCH®

Tehovalkaisu
190€
 • TOUCH on CLICK -valkaisukäsittelyn intensiivinen versio, jossa valkaisuaine annostellaan useamman (3) kerran saman vastaanottokäynnin yhteydessä. Tämä hellävarainen ja tehokas valkaisukäsittely antaa hymyllesi syvemmän ja kestävämmän valkeuden. Sopii myös herkille hampaille!
 • Ei tarvetta ikenien suojaamiseen
 • Käsittely 3 x 8 minuuttia
 • Ei aiheuta kipua tai vihlontaa
 • Voidaan toistaa 1-2 x vuodessa
 • Valkaisee keskimäärin 4-5 astetta

LASER KEVYTVALKAISU

185€
 • Kevytvalkaisu sopii henkilöille, jotka haluavat kokeilla hampaiden valkaisua tai vaalentaa hampaita vaiheittain. Kevytvalkaisu on mahdollista toistaa vuosittain ja sopii myös ylläpitovalkaisuksi. Hampaat käsitellään valkaisugeelillä ja valotetaan laservalottimella yhden kerran. Kevytvalkaisulla hampaat vaalenevat keskimäärin 2-5 astetta.

LASER TEHOVALKAISU

295
 • Yhdellä käyntikerralla selkeästi valkoisemmat hampaat! Hampaat käsitellään valkaisugeelillä ja valotetaan laservalottimella kolmeen kertaan. Tarvittaessa tummemmat kulmahampaat saavat lisäkäsittelyn tasaisemman lopputuloksen saavuttamiseksi. Tehovalkaisulla hampaat vaalenevat keskimäärin 4-8 astetta. 

BlancOne SEAL®

Pikasuojakäsittely
19€
 • Hampaiden valkaisukäsittelyn jälkeen suositellaan värjäävien ruokien ja juomien välttämistä 6-48h ajan, riippuen tehdyn valkaisun intensiteetistä. Pikasuojakäsittelyn ansiosta voit ruokailla normaalisti jo kahden tunnin kuluttua valkaisusta. Käsittely sisältää kolme kierrosta suojalakkaa valkaistuille hampaille.

Hampaidenvalkaisut

Ammattitaidolla

KOTIHOITOTUOTTEET

Valkaisutuloksen ylläpitoon

BlancOne DUETTO®

kaksivaiheinen valkaiseva hammastahna
25€
 • DUETTO ACTIVE on intensiivisesti hampaita valkaiseva hammastahna, jonka vaikutus perustuu kolmen luonnollisen entsyymin yhdistettyyn toimintaan. Entsyymien avulla hampaiden pinnalla oleva plakki liukenee ja valkaisevat aineet poistavat hampaan pinnalla olevat värjäymät ja peroksidikiteet vapauttavat happea syvemmän valkaisun aikaansaamiseksi.
 • DUETTO CARE on vitamiineja sisältävä antibakteerinen ja antioksidatiivinen hammastahna, joka auttaa kiilteen uudelleen mineralisoitumisessa, taaten samanaikaisesti värjäymien poiston ja hellävaraisen kiillotuksen.
 • Pakkaus sisältää ACTIVE ja CARE tahnat

BlancOne STICK®

Hampaidenvalkaisukynä
35€
 • STICK on valkaisukynä kotona tehtävään hampaiden valkaisuun. Kahden viikon ajan käytettynä se saa hymysi kirkkaammaksi ja valkoisemmaksi. Poistaa erinomaisesti tupakan, kahvin, teen ja muiden värjäävien ruoka- ja juoma-aineiden aiheuttamia värjäymiä. Sopii pitkäaikaiseen käyttöön vastaanottovalkaisun ylläpitämiseksi.
 • Tehokkaaseen valkaisutuloksen ylläpitämiseen DUETTO hammastahna ja STICK valkaisukynä YHTEISHINTA 50€

ICON WHITE SPOT -hoito

Valkoisia laikkuja, täpliä tai juovia hampaissa?

Icon infiltraatiohoidolla voit päästä eroon kiilteen epätasaisesta värityksestä pysyvästi!

Ei poraamista, ei kipua, ei turhaa terveen hammaskudoksen menettämistä. Infiltraatiolla täytetyllä kiillevauriolla on samankaltaiset mekaaniset ja visuaaliset ominaisuudet kuin terveellä kiilteellä.

Innovatiivista, korkeasti viskoosista Icon-infiltraattia voidaan käyttää näkyvillä, sileillä hammaspinnoilla. Sileiden pintojen värimuutoksen aiheuttajia ovat esimerkiksi oikomishoidon aikaisen, riittämättömän puhdistuksen aiheuttama mineraalipitoisuuden aleneminen (kariologiset muutokset kiilteessä) tai fluoroosi (kiilteen kehitykseen liittyvät värimuutokset). 

White spot käsittely alkaen 245€

Hampaiden esteettisistä hoidoista vastaa

Suuhygienisti

Heidi Östergård

Suuhygienisti

Kirsi Krusberg

Suuhygienisti

Jaana Hälikkä