suuhygienisti_palvelut_uusimaa

HAMPAIDEN LASERVALKAISU -TARJOUS

Hampaiden tehovalkaisu titaanioksidilla 250€ (norm. 280€) Tarjous voimassa 31.5.2021 asti ja koskee kesäkuun loppuun mennessä tehtyjä hoitoja.

Covid-19 INFO

Suuhygienistin ja oikomishoidon ajat ovat varattavissa nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse 050 4616 721. Koronavirustaudin riskiryhmään kuuluvia asiakkaita pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä puhelimitse.

Pyydämme ajan varanneita saapumaan vastaanotolle täsmällisesti, tällä pyritään välttämään turhia asiakaskohtaamisia odotushuoneessa. Peruthan kuitenkin hammashoitoaikasi jos sinulla on flunssaoireita tai olet ollut lähikontaktissa koronavirusinfektioon sairastuneeseen.

Vastaanoton puhtaasta sisäilmasta huolehtii sairaalatason ilmanpuhdistin, jonka sähköiseen suodatukseen perustuva patentoitu menetelmä puhdistaa sisäilmasta kaikki eloperäiset mikrobit, kuten virukset ja bakteerit (mukaanluettuna Covid-19). Noudatamme työssämme tarkkoja hygieniamääräyksiä ja aseptisia toimintatapoja.

Seuraamme viranomaistiedotteita ja ilmoitamme mahdollisista toimintaamme liittyvistä muutoksista.

puhdistus ilmoitus
GBT-Guided_Biofilm_Therapy logo

GBT-Guided Biofilm Therapy

Meille Tandissa asiakastyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää ja tästä syystä pyrimme jatkuvasti oppimaan uutta ja kehittämään palveluitamme!

Ennaltaehkäisevässä hammashoidossa olemme siirtyneet 2020-luvulle! Hampaiden tehopuhdistuskäynnillä hampaat puhdistetaan hellästi, mutta tehokkaasti NO PAIN -teknologiaa hyödyntäen! 

Lue lisää palvelut/hampaiden puhdistukset -sivulta. 

Uutuus! INVISALIGN oikomishoito

Kalvo-oikomishoidoissa olemme siirtyneet käyttämään Invisalign-hoitomenetelmää. 

Invisalign läpinäkyvät oikomislaitteet ovat irroitettavia ja mukavat käyttää! Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon! Lisätietoja www.invisalign.fi

 

oikomishoidon_tekniikka